Η Επιστημονική Ομάδα
Διονύσης Μαντάς  Ο Διονύσης Μαντάς γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Το 1999 αποφοίτησε από το Ανώτατο Ιατρικό Ινστιτούτο - Πλόβντιβ Σχολή Στοματολογίας Βουλγαρίας με βαθμό Λίαν Καλώς.

  Από το 2000 έως το 2003 υπήρξε Παρακολουθών στην κλινική της Οδοντικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ, παράλληλα υπήρξε Βοηθός στο εργαστήριο της Οδοντικής Χειρουργικής και  στο εργαστήριο της  Οδοντικής Μορφολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

   Από το 2003 έως το 2006 παρακολούθησε το  τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα κλινικής εξειδίκευσης της  Οδοντικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . 

    Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε Ελληνικά καθώς και σε Παγκόσμια Συνέδρια.

    Από το 2003 έως και σήμερα εργάζεται στο Athens CEID, με κύρια σημεία κλινικού ενδιαφέροντος την Αισθητική και  Επανορθωτική Οδοντιατρική, την Προσθετική και των  Εμφυτευμάτων.Οι συνεργάτεςΕλένη Παναγιώτου
 MSc in Oral Biology and Pediatric dentistry National and Kapodistrian University of Athens


Η Ελένη Παναγιώτου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010. Στη συνέχεια στο ίδιο Πανεπιστήμιο παρακολούθησε διετές εργαστηριακό πρόγραμμα στο αντικείμενο της Βιολογίας Στόματος και με την ολοκλήρωση του το 2013 ξεκίνησε την τριετή κλινική εξειδίκευσή της στην Παιδοδοντιατρική. Παράλληλα όλα τα χρόνια μετά την ολοκλήρωση του βασικού της πτυχίου εργάζεται σε περιβάλλον ιδιωτικού παιδοδοντικού ιατρείου. Παρακολουθεί και έχει συμμετάσχει ενεργά με παρουσιάσεις και ανακοινώσεις σε συνέδριατου εσωτερικού και του εξωτερικού.    Το θέμα της διπλωματικής της εργασίας της Βιολογίας Στόματος κέρδισε το βραβείο Μπαλτά του 41ου Πανελλήνιου Παιδοδοντικού Συνεδρίου.   Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών στο αντικείμενο της Παιδοδοντιατρικής, από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά και της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας
 Εφη Φωτακίδου


Ειδικός Ορθοδοντικός MsC


H Δρ. Ευμορφία Φωτακίδου αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημείου Θεσσαλονίκης   το 2007, αποκτώντας το βαθμό της ανθυπολοχαγού στο Στρατό Ξηράς.

 Υπηρέτησε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου εκπαιδεύτηκε στα τμήματα Ορθοδοντικής, Γναθοχειρουργικής και Επανορθωτικής Οδοντιατρικής ενώ διετέλεσε επίσης διευθύντρια Οδοντιατρείου στο 6ο Σ.Π. Κορίνθου. Το 2012 έγινε δεκτή στο Center of Advanced Dental Education του Saint Louis University στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όπου και ολοκλήρωσε την τριετή εκπαίδευση της στην ειδικότητα της Ορθοδοντικής, αποκτώντας τον τίτλο Master of Science in Orthodontics. Κατά το τελευταίο εξάμηνο των σπουδών της συμμετείχε στη θεωρητική και κλινική εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών της Ορθοδοντικής. Επιστρέφοντας στην Αθήνα , διετέλεσε επί ένα έτος χρέη  Διευθύντριας του Ορθοδοντικού Τμήματος του 401 Γ.Σ.Ν.Α. όπου και εξακολουθεί να εργάζεται, ενώ παράλληλα συνεχίζει την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ειδικός Ορθοδοντικός και στον ιδιωτικό τομέα. Κατέχει την Πιστοποίηση (Board Eligible) στην Ορθοδοντική στις ΗΠΑ, είναι μέλος της American Association of Orthodontics, του Ο.Σ.Α. , της Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια Ορθοδοντικής σε Ελλάδα και Αμερική.